Ekonomika, témata - nejzajímavější ekonomická témata

Ekonomika na Tema.kurzy.cz - souhrn internetového zpravodajství k finančním a ekonomickým tématům. Připravili jsme pro vás monitoring nejzajímavějších témat a zpráv ze světové i domácí ekonomiky. Monitorujeme 335 zdrojů. Všechny zprávy.

Poslední zprávy z ekonomiky na internetu

dnes, 08:16 · Odbor správy majetku (Pronájem prostoru sloužícího podnikání č. 332/49 v čp. 332, Dvořákova ..) Písek
dnes, 08:00 Vedení Olomouckého kraje diskutovalo se zástupci mikroregionů zlinskenovinky.cz
dnes, 07:56 Kočičí Tarzan a kůň, který ztratil hlavu. Vtipné fotky mazlíčků bojují o světové ceny Aktuálně
dnes, 07:26 · Klíč od auta Škoda (Městský informační portál města Kutná Hora, jehož památky jsou od r. 199..) Kutná Hora
dnes, 07:20 · Oprava kuchyněk, WC a nátěr oken v pavilonu B v 1.NP a 2.NP MŠ Tábor, Sokolovská 2417 Tábor
dnes, 07:05 · Prodej nových elektromobilů v Česku v dubnu meziročně vzrostl o čtvrtinu – byl to první měsíc, ve kterém se projevila podpora pro pořízení takových aut. Podnikatelé o ni můžou žádat od poloviny března. (video) ČT 24
dnes, 07:02 Stavební povolení měli za 3 dny. Zato s pozemkem nebylo vše tak, jak realitní kancelář slibovala Novinky.cz
dnes, 07:01 · Dzień dobry w poniedziałek 🙂 W tym tygodniu będzie padał deszcz oraz wystąpią niebezpieczne burze ⛈. 🌥Dziś zachmurzenie umiarkowane, okresami duże. Po południu przelotne opady deszczu i burze z gradem⛈🫧⚠️. Instytut Meteorologii
dnes, 07:00 Brána do top 10 se otevírá. Krizi jsem neměl, říkal Hirt. Mnozí soupeři ano iDnes
dnes, 07:00 Cena Karla Hubáčka putuje do České Lípy (Desítky unikátních staveb, vydařené projekty a zají..) zlinskenovinky.cz
Další zprávy

Ostatní zprávy

dnes, 08:31 · Metro.cz (13.05.2024-19.05.2024) (Plechový nosorožec připlul z Keni, umělec chystá pro zoo i..) Dvůr Králové nad Labem
dnes, 08:30 · Footshop a.s.: Předběžné finanční výsledky za 1Q 2024 Patria
dnes, 08:30 · Opening Remarks by Commissioner Stella Kyriakides at the Green Agenda Cyprus Summit Evropská komise en
dnes, 08:23 · 20.05.2024 Nezaměstnanost ve Zlínském kraji k 30. 4. 2024 ČSÚ - Zlínský
dnes, 08:20 · Arboristé v Sulíkově na Blanensku ošetřili 400 let starou lípu. 🌳 Původně jich v obci rostlo devět, teď už zbyly jen poslední dvě. Ta druhá je na tamní školní zahradě a loni vyhrála 3. (video) Události Brno
dnes, 08:20 · Zápisy z komise 2024 (Odkazy 05 24-05-15 BYT_WEB [PDF, 270 kB] 04 24-04-03 BYT_WEB [PDF, 257..) Písek
dnes, 08:16 · Oprava a rozšíření vodovodního řadu - zahájení řízení Písek
dnes, 08:16 · Pronájem prostoru sloužícího podnikání v objektu čp. 108, Karlova ul. v Písku Písek
dnes, 08:16 · Pronájem prostoru sloužícího podnikání č. 332/49 v čp. 332, Dvořákova ul. v Písku pro žadatele Písek
dnes, 08:16 · Odbor životního prostředí (Oprava a rozšíření vodovodního řadu - zahájení řízení (20.5.2024)..) Písek
dnes, 08:14 · Městské jesle Bělehradská (Vyřizuje Odbor sociálních věcí a zdravotnictvíBc. Iva Tichá, vedo..) Teplice
dnes, 08:12 · Potraviny v dubnu výrazně zdražily, co čekat dál? ČSOB - Komentáře
dnes, 08:11 · MŠ Fráni Šrámka (Telefon:417 575 744 (Bc. Irena Slámová) 776 813 220 WWW:http://www.msfsramk..) Teplice
dnes, 08:08 · VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA, výzva k vyzvednutí písemnosti - Oleksandra ZVARYCH Policie
dnes, 08:06 · Na eurodolaru opět vládne nuda (Eurodolar začíná týden pod 1,09 kam jej vytlačila slabší ame..) ČSOB - Komentáře
dnes, 08:06 · Při jízdě na čtyřkolce narazil do stromu Policie
dnes, 08:05 · S&P 500 si připsal již čtvrtý týdenní zisk v řadě ČSOB - Komentáře
dnes, 08:04 · V Bohumíně letos pasují na čtenáře 255 prvňáčků Město Bohumín
dnes, 08:01 · Týdenní zpráva z finančního trhu: Vývoj evropských mezd potvrdí očekávání, že ECB sníží sazby již v červnu KB - Trading
dnes, 08:00 · Co sledovat tento týden? (Nadcházející týden může být z hlediska volatility trhu velmi význa..) xtb
dnes, 08:00 · Planetárium: Červená a černá: Dva tisíce let staré obrazy z váz, vodní hladina, terejové, sépie a vodoměrky ČRO podcast - Sever
dnes, 07:58 · Ranní shrnutí (20.05.2024) (Asijsko-pacifické indexy zaznamenávají mírně rostoucí seanci. Ne..) xtb
dnes, 07:54 · Ranní komentář: Americké indexy na historických maximech, Čína a její pomoc trhu s bydlením xtb
dnes, 07:52 · Výzva veřejnosti (LIBEREC – Poznáváte věc pocházející z trestné činnosti? Ozvěte se nám...) Policie
dnes, 07:49 · Informace k volbám pro obce (Odkazy Postup pro vyhlášení nových voleb Souběh voleb a referen..) Ústecký kraj
dnes, 07:49 · Do práce na kole a do kina „Na triko“ zdarma Jihlava
dnes, 07:44 · Částečné omezení v ulici U Nemocnice (Ve dnech 20.5. - 31.5.2024 bude částečně omezen provoz..) Kolín
dnes, 07:42 · Plánované čištění ulic a velkých parkovacích ploch Písek
dnes, 07:41 · Aktuality (Zobrazeno je 25 z celkem 2857 záznamů na stránce: -1- 2 3 4 5 ... 115 "> Zemřel I..) Písek
dnes, 07:38 · MakroMixér s politickým geografem Michaelem Romancovem: Jaký vývoj války Ruska proti Ukrajině lze očekávat a proč? Patria
dnes, 07:33 · Cizinec si vydělával prodejem drog (RYCHNOVSKO – Úspěšná toxi realizace...) Policie
dnes, 07:30 · 2024-05-20: Americké indexy na historických maximech, Čína a její pomoc trhu s bydlením XTB Youtube
dnes, 07:29 · 🌦Dneska se na obloze budou střídat mraky se sluncem. Přeháňky a bouřky se budou vytvářet místy, trochu méně by jich mělo být na západě a severozápadě Čech. Český hydrometeorologický ústav
dnes, 07:28 · Česká zahraniční rozvojová spolupráce představila nové logo MZv ČR Phnompenh
dnes, 07:27 · Uzavírky (Částečné omezení v ulici U Nemocnice (20.5.2024) Uzavírka ulice Jateční (14.4.2024..) Kolín
dnes, 07:22 · Mozaika: Umělecká zahrada – Nový život (Uměleckou zahradu v Nuslích najdete mezi Čiklovou ul..) ČRO podcast - Vltava
dnes, 07:22 · Mozaika: Umělecká zahrada – Showroom sochařského ateliéru ČRO podcast - Vltava
dnes, 07:22 · Mozaika: Umělecká zahrada – Obnova (Uměleckou zahradu v Nuslích najdete mezi Čiklovou ulicí ..) ČRO podcast - Vltava
dnes, 07:22 · Mozaika: Umělecká zahrada – Ráj animace (Uměleckou zahradu v Nuslích najdete mezi Čiklovou u..) ČRO podcast - Vltava
dnes, 07:22 · Mozaika: Umělecká zahrada – Sochař Karel Novák a počátek zahrady ČRO podcast - Vltava
dnes, 07:15 · Kalendárium: 20. května: Co se stalo v tento den ČRO podcast - Praha
dnes, 07:10 · Rozhlasový sloupek: Hana Hosnedlová: Domácí zvířátka ČRO podcast - České Budějovice
dnes, 07:03 · DP Podpora začínajících podnikatelů v Ústeckém kraji pro rok 2024 Ústecký kraj
dnes, 07:01 · Odbor dopravy (Zobrazeno je 25 z celkem 35 záznamů na stránce: -1- 2 "> Veřejná vyhláška - O..) Praha 15
dnes, 07:00 · Ranní úvaha: Pavla Horáková: O čase a dočasnosti ČRO podcast - Vltava
dnes, 07:00 · Informace z JE Dukovany 20/5/2024 (PROVOZ ELEKTRÁRNY: Bloky č. 1, 2, 3, 4 jsou v provozu. Od..) ČEZ - Informace z JE
dnes, 07:00 · Kam za kulturou? Tento týden nabídne debatu s mladými cestovali či konferenci o euru Tvoříme Evropu
dnes, 07:00 · Jardo, řekni fór: Rybaření (Rybaření..) ČRO podcast - Vysočina
dnes, 07:00 · Minuta pro zdraví: Proč lidé říhají? (Proč lidé říhají?..) ČRO podcast - Vysočina
dnes, 07:00 · Facebook Čínský rozhlas
dnes, 06:50 · Názory a argumenty: Petr Šabata: Cesta k usmíření ve slovenské společnosti bude hodně křivolaká ČRO podcast - Plus
dnes, 06:49 · 20. květen 1983 | Cyklistický závod na Kavčích horách 🚵 Na padesát příznivců cyklistiky a Aktualit se sjelo na Kavčí hory před budovu Televizních novin. Přijeli na kolech nejrůznějších konstrukcí, tvarů i stáří. 👉 bit.ly/archivdne (video) Česká televize - TV archiv
dnes, 06:47 · Informace o vyhotovených řidičských průkazech Kolín
dnes, 06:35 · Jihočeská vlastivěda: Milísko je zjemnělé označení města Milevsko. Odkud se lidový název vzal, ale není jasné ČRO podcast - České Budějovice
dnes, 06:32 · Schůze Rady města Mostu 16. 5. 2024 (Nový dotační program Správce domu-preventista Spuštěn b..) Město Most

Přehled nejvíce citovaných

Nemít (254)
Získat (250)

Proč používat tema.kurzy.cz?

Stránky monitoringu ekonomického zpravodajství jsou pečlivě zpracovaným reportem o dění v české, evropské i světové ekonomice. Na jednom místě můžete snadno přehlednout ta témata ekonomiky, která právě teď "hoří", jsou zajímavá z pohledu médií. Na této titulní stránce naleznete nejzajímavější témata ekonomiky za posledních 7 dnů.

Přehled všech ekonomických zpráv a monitoring zdrojů

Na stránce Ekonomické zprávy z internetu můžete zobrazit kompletní přehled zpravodajství z více než dvou set internetových zdrojů. Přehled můžete filtrovat podle jednotlivých zdrojů a zobrazit jen zprávy z velkých portálů ( iHned, iDnes, Aktuálně, Novinky) a jejich ekonomických sekcí (Ekonomika iDnes, IHNed.cz - byznys), zprávy finančních portálů a další zdroje.

Monitoring vysílání České televize

Unikátní vlastností je zobrazení a monitoring jednotlivých video reportáží České televize. Můžete se tak podívat, co vše včera běželo o ekonomice v ČT nebo jaké reportáže vysílala ČT o Sazce v květnu 2011.

Témata ekonomiky

Nejdůležitější funkcí těchto stránek je zobrazení konkrétního ekonomického tématu a zpracování jednotlivých zpráv dle času a zdroje. Snadno tedy zobrazíte zprávy o ČEZu, Řecku, Eurozóně, Euro-Dolaru, krizi, Centrálním bankám a dalších tématech. Monitorujeme kauzy typu dostavba Temelína, investice ČEZ v Albánii. nebo penzijní reforma.

Časové řazení

Každé téma obsahuje také graf citací daného tématu v médiích, na první pohled můžete vidět, kdy bylo dané téma "horké" a jedním klikem do grafu v daném období zobrazit co se o tématu v konkrétní době psalo a jak se daná kauza vyvíjela v médiích. Můžete tak vidět jak se v srpnu 2012 vyvíjela kauza Czechinvest nebo co se psalo o Řecku v březnu 2012 či co vše se objevilo o nemocnicích v České televizi

Monitoring tématu na email

Unikátní vlastností aplikace je možnost poslat souhrn zpravodajství o daném tématu do emailu. Jednoduše zadejte svůj email, vyberte téma, které vás zajímá a každý den dostanete souhrn všeho, co se k danému tématu objevilo v ekonomických zdrojích internetu.
Zobrazit sloupec

Kalkulačka - Výpočet