Centrum zajištěných aktiv Ministerstva vnitra zahajuje prodej sportovního outdooru. Peníze půjdou do tzv. fondu odškodnění obětí trestné činnosti

Prodejna Centra zajištěných aktiv, kterou Ministerstvo vnitra spolu s Policií ČR otevřelo počátkem listopadu minulého roku v centru Prahy, zahajuje prodej značkového outdoorového oblečení Nord Blanc. Prodej poběží po dobu několika měsíců do rozprodání zásoby. Souběžně bude pokračovat nabídka elektroniky a vybavení pro dům a zahradu. 

Provozovna Cenza v centru Prahy, v ulici Na Perštýně, funguje od listopadu loňského roku především jako informační a výdejní místo, neboť většina věcí se draží na veřejném aukčním portálu Aukro.cz a dalších portálech. V prodejně se veřejnost dozví o nabídce zajištěného majetku k prodeji i o samotných způsobech prodeje. V prvním měsíci po zahájení prodeje zaznamenala prodejna obrovský zájem veřejnosti. Nabídnutá a vystavená elektronika byla vyprodána prakticky v prvních dvou týdnech. Dnešním dnem, 1. březnem 2019, obchod zahajuje prodej outdoorového oblečení zn. Nord Blanc. Nabízené zboží je k dispozici na www.cenza.cz v sekci „Oblečení“ http://www.cenza.cz/kategorie/13-obleceni/.

Výnos z prodeje zajištěných věcí se soustřeďuje na speciálním účtu Ministerstva spravedlnosti, tzv. „fondu odškodnění obětí trestné činnosti“. Z tohoto účtu jsou odškodňováni poškození, tedy oběti spáchané trestné činnosti. Výtěžek z některých prodejů uskutečněných Centrem zajištěných aktiv MV se již dostal přímo k poškozeným. To, jak celý systém funguje, je vysvětleno v animovaném videu https://www.youtube.com/watch?v=ssHZTXXh-wc.

Centrum zajištěných aktiv Ministerstva vnitra v současné době prodává osobní i nákladní automobily, motocykly, stavební a lesní stroje, výrobní linky, elektroniku, domácí spotřebiče, vybavení pro dům a zahradu, nemovitý majetek – chaty, byty, pozemky, garáže. V posledních třech letech Centrum prodalo více než 150 automobilů, takřka 1000 kusů elektroniky a dalšího majetku za více než 30 milionů korun.

Více informací o nabídce zajištěného majetku najdete na stránce www.cenza.cz či na facebooku https://www.facebook.com/cenza.cz.

Klára Pěknicová
pověřená řízením odboru tisku a public relations


Zdroj datwww.mvcr.cz
Originálmvcr.cz/clanek/centrum-zajistenych-aktiv-ministerstva-vnitra-zahajuje-prodej-sportovniho-outdooru-pe...


Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V