Úvodní stránka

Publikováno:
17.9.2020
Autor:
Odbor zahraničně ekonomických politik II

Podnikáte a zajímá Vás exotický trh Brazílie, největší latinskoamerické ekonomiky? Pak máte jedinečnou příležitost se vzdáleně zúčastnit Brazil Investment Forum 2020, které proběhne v adaptované (mj. virtuální) podobě v datech 9. – 10. listopadu 2020. Akce je určená širokému publiku, od zástupců soukromému sektoru až po stakeholdery, investory a veřejné činitele, přičemž klíčovým motivem této mezinárodní akce budou inovace ve strategických sektorech (agroprůmysl, energetika, infrastruktura, zdravotnictví, informační technologie).


Za brazilskou stranu se zúčastní osobnosti ze soukromého sektoru, reprezentanti místních vlád, zástupci akademické sféry, opinion makers a další. Mezi nejvýznamnější řečníky budou patřit brazilský ministr hospodářství Paulo Guedes, ministr zahraničních věcí Ernesto Araújo, ministryně zemědělství Tereza Dias, prezident investiční agentury APEX-Brasil Sergio Segovia či ředitel Centrální banky Brazílie Roberto Campos. Registrovaní návštěvníci se budou moci zúčastnit nejen přednášek na aktuální politicko-ekonomická témata, ale také online matchmakingových setkání.

Hlavními tématy diskuzních panelů budou obecně otázky strategického charakteru, zejména investiční příležitosti pro startupy v oblasti mobility, financích, zdravotnictví a bezpečnosti, technologické inovace a byznysové modely ve zdravotnictví, příležitosti pro investice v energetice a infrastruktuře, dopady digitalizace na průmysl (průmysl 4.0) i služby nebo internet věcí, a to vše v kontextu post-pandemické podoby světa. Nebude chybět ani panel Meziamerické rozvojové banky nebo panel týkající se role přímých zahraničních investic a jejich reformy.

Fórum je organizované brazilskou agenturou podpory obchodu a investic APEX-Brasil, Meziamerickou rozvojovou bankou IDB a vládou BFR. Registrace na akci je zdarma, je dostupná online a již byla spuštěna. Více informací naleznete na webových stránkách BIF 2020.



Zdroj datwww.mpo.cz
Originálmpo.cz/cz/zahranicni-obchod/mezinarodni-obchod-dle-teritorii/severni-a-jizni-amerika-a-karibik/brazi...
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.