Úvodní stránka

Publikováno:
13.1.2020
Autor:
71630

Ministerstvo průmyslu a obchodu vyhlašuje dne 13. 01. 2020 na 10 kalendářních dní výběrové řízení na pozici technického/ké manažera/ky Broadband Competence Office Česká Republika (dále jen BCO) 1 pro záležitosti výstavby liniových staveb s praktickými zkušenostmi v řízení projektů, řízení pracovního kolektivu a pro jednání s  územními orgány (dále jen „uchazeč/ka o uvedenou pozici“) Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost 2014 -2020 (dále jen „OP PIK“).


Motivační žádost o uvedenou pozici se strukturovaným životopisem lze podat písemně prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu služebního úřadu Ministerstvo průmyslu a obchodu, Na Františku 32, 110 15 Praha 1 nebo osobně podané na podatelnu služebního úřadu na výše uvedené adrese s dodáním nejpozději do 23. 01. 2020. Motivační žádost se strukturovaným životopisem lze podat ve stejné lhůtě rovněž v elektronické podobě, a to podepsanou uznávaným elektronickým podpisem na adresu elektronické pošty kavi@mpo.cz a současně na adresu pirochova@mpo.cz a janova@mpo.cz nebo prostřednictvím datové schránky (ID datové schránky: bxtaaw4).

Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: „Neotvírat“ a slovy „Výběrové řízení na pozici technický/á manažer/ka BCO 1 pro záležitosti výstavby liniových staveb - 71630“. Elektronická žádost zaslaná na uvedenou adresu elektronické pošty bude obsahovat označení slovy „Výběrové řízení na pozici technický/á manažer/ka BCO 1 pro záležitosti výstavby liniových staveb - 71630“ v předmětu zprávy.

Náplň činnosti na uvedené pozici obsahuje zejména:

  • Zastupuje v plném rozsahu práv, povinností a odpovědnosti vedoucí/ho BCO v případě jeho nepřítomnosti.
  • Po odborné stránce řídí a kontroluje činnost BCO a územních koordinátorů.
  • Po odborné stránce spoluzodpovídá za přípravu návrhů všech materiálů a odborných stanovisek, které BCO předkládá MPO ke schválení.
  • Poskytuje nezávislé poradenství představitelům územních a místních samospráv.
  • Zodpovídá za poskytování nezávislého poradenství investorům do veřejných komunikačních sítí o daném území kraje, obce nebo regionu, napomáhá mu při získávání informaci o agregaci poptávky po vysokorychlostních službách na daném území a shromažďuje všechny negativní skutečnosti, které brání budování infrastruktury pro vysokorychlostní přístup k internetu na daném území.
  • Komunikuje s Českým telekomunikačním úřadem a s každou Radou kraje.
  • Napomáhá krajům nebo obcím při přípravě nebo při změně strategie rozvoje v oblasti digitalizace.
  • Připravuje podklady a informace pro web.
  • Účastní se na mezinárodní spolupráci s ostatními skupinami BCO v rámci EU a s BCOs Network, a navrhuje aplikaci získaných zahraničních zkušeností a informací do českého prostředí.
  • Komunikuje s ostatními institucemi místní a regionální samosprávy a zprostředkovává jejich vzájemnou spolupráci a propojení informací.

Uchazeč/ka o uvedenou pozici musí splňovat tyto požadavky:

  • je státním občanem/kou České republiky, popřípadě je cizím státním občanem/kou (např. občanem/kou jiného členského státu Evropské unie nebo občanem/kou státu, který je smluvním státem Dohody o Evropském hospodářském prostoru) a má v České republice trvalý pobyt;
  • je bezúhonný/á (bezúhonnost se dokládá u vybraných uchazečů k podpisu Dohody o provedení práce nebo Dohody o pracovní činnosti, a to výpisem z trestního rejstříku ne starším 3 měsíce);
  • dosáhl/a vysokoškolského vzdělání technického směru s praxí minimálně 7 let v oboru výstavby nebo provozování sítí elektronických komunikací nebo poskytování služeb elektronických komunikací (při podání žádosti lze vzdělání doložit předložením čestného prohlášení a předložením originálu nebo ověřené kopie vysokoškolského diplomu při pohovoru);
  • prokazatelné znalosti a zkušenosti v projektování a inženýrské činnosti v oboru elektronických komunikací (telekomunikace, radiokomunikace, kabelová televize, přenos dat) jsou výhodou (prokáže se při pohovoru);
  • má dobré znalosti problematiky stavebního práva se zaměřením na výstavbu sítí elektronických komunikací;
  • předložil/a vyplněný formulář strukturovaného životopisu, který je součástí této výzvy.

Posouzení předložených žádostí, znalostí a zkušeností uchazečů bude provedeno komisionálně a vybraným uchazečům/kám bude předložen návrh na uzavření Dohody o pracovní činnosti (max. v rozsahu 12 kalendářních měsíců s možností prodloužení).

Uchazeč/ka podáním žádosti stvrzuje, že si není vědom/a osobních ani profesních vazeb, které by při výkonu výše uvedené pracovní činnosti znamenaly střet zájmů. 

Zpracování osobních údajů bude provedeno v souladu s příslušnými právními předpisy a v souladu s nařízením Evropské unie č. 2016/679 General Data Protection Regulation (GDPR) pro účely příslušného výběrového řízení.

 

Příloha 1: Strukturovaný profesní životopis



Zdroj datwww.mpo.cz
Originálmpo.cz/cz/podnikani/dotace-a-podpora-podnikani/oppik-2014-2020/aktualni-informace/vyzva-k-predkladan...



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V