Úvodní stránka

Publikováno:
11.2.2021
Autor:
71630

Ministerstvo průmyslu a obchodu v rámci Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost 2014-2020 (dále jen „OP PIK“) vyhlašuje dne 11.února 2021 na 15 kalendářních dnů výběrové řízení na pozici územního koordinátora/územní koordinátorky Broadband Competence Office Česká Republika (dále jen BCO) pro záležitosti výstavby liniových staveb elektronických komunikací s praktickými zkušenostmi s vyjednáváním s orgány a představiteli územních samospráv (dále jen „uchazeči o uvedenou pozici“), a to pro Liberecký kraj.


Motivační dopis se strukturovaným životopisem lze podat písemně prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu služebního úřadu Ministerstvo průmyslu a obchodu, Na Františku 32, 110 15 Praha 1 nebo osobně podané na podatelnu služebního úřadu na výše uvedené adrese s dodáním nejpozději do 25.února 2021. Motivační dopis se strukturovaným životopisem lze podat ve stejné lhůtě rovněž v elektronické podobě, a to podepsanou uznávaným elektronickým podpisem na adresu elektronické pošty kavi@mpo.cz a současně na adresu pirochova@mpo.cz a machotkova@mpo.cz nebo prostřednictvím datové schránky (ID datové schránky: bxtaaw4).

Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: „Neotvírat“ a slovy „Výběrové řízení na pozici územní koordinátor/ka BCO Liberecký kraj - 71630“. Elektronická žádost zaslaná na uvedenou adresu elektronické pošty bude obsahovat označení slovy „Výběrové řízení na pozici územní koordinátor/ka BCO Liberecký kraj - 71630“ v předmětu zprávy.

 

Náplň činnosti na uvedené pozici obsahuje zejména:

  • Aktivní komunikace s regionálními aktéry veřejné, podnikatelské a akademické oblasti a poskytování informací a metodických materiálů všem zapojeným subjektům při realizaci investic v oblasti budování infrastruktury pro vysokorychlostní přístup k internetu.
  • Poskytování nezávislého a bezplatného poradenství investorům do veřejných komunikačních sítí o daném území v jeho působnosti, napomáhání jim při získávání informací o agregaci poptávky po vysokorychlostních službách na daném území.
  • Napomáhání územním samosprávám při přípravě a novelizaci územních plánů jednotlivých obcí.
  • Provádění osvětové a poradenské činnosti směrem k územním a místním samosprávám, ve které se budou vysvětlovat přínosy budování infrastruktury pro vysokorychlostní přístup k internetu na daném území.
  • Informování územních a místních samospráv a potenciálních investorů, zejména z řad malých a středních podniků, o možnostech využití dotačních titulů pro rozvoj infrastruktury pro vysokorychlostní přístup k internetu.
  • Předkládání vedoucímu BCO a technickému manažérovi BCO průběžných písemných zpráv o svých aktivitách, vč. s tím spojených nákladů, a navrhování doporučení.
  • Informování vedoucího BCO a technického manažéra BCO o závažných skutečnostech zjištěných ve svém území, o překážkách, které brání rozvoji infrastruktury pro vysokorychlostní přístup k internetu a o možných způsobech, jak daný problém řešit.

Územní koordinátor/ka bude pro svou práci vybaven/a služebním notebookem s kancelářským balíkem softwaru a služebním mobilem s datovým přenosem. Při práci bude používat vlastní vozidlo.

Uchazeč/ka o uvedenou pozici musí splňovat tyto požadavky:

  • státní občanství České republiky, popřípadě cizí státní občanství (např. občanství jiného členského státu Evropské unie nebo státu, který je smluvním státem Dohody o Evropském hospodářském prostoru), přičemž má v České republice trvalý pobyt;
  •  bezúhonnost (dokládá se při podpisu Dohody o provedení práce nebo Dohody o pracovní činnosti, a to výpisem z trestního rejstříku ne starším 3 měsíce);
  • minimálně středoškolské vzdělání;
  • prokazatelné zkušenosti s jednáním s vedoucími představiteli obcí; zkušenosti s poskytováním poradenství a vyjednáváním ve věcech veřejného zájmu jsou vítané;
  • předložení formuláře strukturovaného životopisu, který je součástí této výzvy, a motivačního dopisu;
  • vysokoškolské vzdělání technického směru, zejména v oboru elektronických komunikací je předností;
  • prokazatelné zkušenosti z aktivit v daném území jsou výhodou (prokáže se při pohovoru).

Posouzení předložených žádostí, znalostí a zkušeností uchazečů bude provedeno komisionálně a vybranému uchazeči/vybrané uchazečce bude předložen návrh na uzavření Dohody o pracovní činnosti na rok 2021 (max. ½ běžné pracovní doby v rozsahu zbývajícím do konce kalendářního roku 2021).

Uchazeč/ka podáním žádosti stvrzuje, že si není vědom/a osobních ani profesních vazeb, které by při výkonu výše uvedené pracovní činnosti znamenaly střet zájmů. 

Zasláním žádosti uděluje uchazeč/ka souhlas se zpracováním poskytnutých osobních údajů ve smyslu zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, pro účely příslušného výběrového řízení.
 

Příloha 1: Strukturovaný životopis



Zdroj datwww.mpo.cz
Originálmpo.cz/cz/podnikani/dotace-a-podpora-podnikani/oppik-2014-2020/aktualni-informace/vyzva-k-predkladan...
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V