Úvodní stránka

Publikováno:
14.7.2015
Autor:
odbor 41300

Níže uvádíme souhrn rozhodnutí komise v souvislosti s povinností členských států přijmout nezbytná opatření pro stažení výrobků ohrožujících bezpečnost z trhu nebo pro zákaz jejich uvedení na trh. Členské státy mají povinnost neprodleně uvědomit Komisi o každkém takovém opatření, a ta následně zajišťuje, aby členské státy byly průběžně o těchto opatřeních informovány.


 - Dne 29. 10 2014 bylo vydáno Rozhodnutí Komise o opatření přijatém Německem v souladu s článkem 7 směrnice Rady 89/686/EHS, kterým se stahují z trhu oděvy na ochranu proti teplu "Hitzeschutzanzug FW Typ 3" a zakazuje se jejich uvádění na trh. Obsah vydaného Rozhodnutí Komise najdete v příloze č. 1.

- Dne 19. 6. 2015 bylo vydáno prováděcí rozhodnutí Komise týkající se opatření přijatého Španělskem v souladu se směrnicí Evropského parlamentu a Rady 2006/42/ES, kterým se zakazuje uvádění příklepové vrtačky dovážené do Španělska společností HIDALGO’S GROUP, Španělsko na trh. Obsah vydaného Rozhodnutí Komise najdete v příloze č. 2.

- Dne 1. 7. 2015 bylo vydáno prováděcí rozhodnutí Komise o opatření přijatém Španělskem v souladu se směrnicí Evropského parlamentu a Rady 2006/42/ES, kterým se zakazuje uvádění na trh přímočaré pily vyráběné společností Yongkang Hengfa Electrical Appliance Co Ltd, China. Obsah vydaného Rozhodnutí Komise najdete v příloze č. 3.

- Dne 2. 7. 2015 bylo vydáno prováděcí rozhodnutí Komise týkající se opatření přijatého Švédskem v souladu se směrnicí EP a Rady 2006/42/ES, kterým se zakazuje uvádění strojů na palivové dřevo Hammars vedklipp 5,5 hk a Hammars vedklipp 7,5 hk vyráběných společností Hammars Verkstadt AB na trh. Obsah vydaného Rozhodnutí Komise najdete v příloze č. 4.

- Dne 13. 7. 2015 bylo vydáno prováděcí rozhodnutí Komise týkající se opatření přijatého Španělskem v souladu se směrnicí Evropského parlamentu a Rady 2006/42/ES, kterým se zakazuje uvádění úhlové brusky vyráběné společností Varo, Belgie, na trh. Obsah vydaného Rozhodnutí Komise najdete v příloze č. 5.

- Dne 7. 8. 2015 bylo vydáno prováděcí rozhodnutí Komise o opatření přijatém Švédskem v souladu se směrnicí Evropského parlamentu a Rady 2006/42/ES, kterým se zakazuje uvádění dvou typů řezaček a štípaček palivového dřeva  vyráběných společností Bonnet AB na trh. Obsah vydaného Rozhodnutí Komise najdete v příloze č. 6.

-  Dne 13. 8. 2015 bylo vydáno rozhodnutí Komise o opatření přijatém Španělskem v souladu s článkem 7 směrnice Rady 89/686/EHS, kterým se stahuje z trhu určitý typ plovací pomůcky pro výuku plavání.  Opatření přijaté španělskými orgány, kterým se z trhu stahují plovací pomůcky pro výuku plavání typ Delphin Schwimmscheiben- Typ Super, vyráběný společností Delphin Vertriebs- und Service GmbH, D-61192 Niddatal, Německo, není odůvodněnéObsah vydaného Rozhodnutí Komise najdete v příloze č. 7. 

Dne 24. 11. 2015 bylo vydáno prováděcí rozhodnutí Komise o opatření přijatém Německem podle směrnice Evropského parlamentu a Rady 2006/42/ES, kterým se zakazuje uvádět na trh škubací stroj na drůbež typu RF-169 distribuovaný společností Fringo GmbH&Co.KG, Berlín. Obsah vydaného rozhodnutí Komise najdete  v příloze č.8.

 - Dne 8. 2. 2016 bylo vydáno prováděcí rozhodnutí Komise o opatření přijatém Španělskem podle směrnice Evropského parlamentu a Rady 2006/42/ES, kterým se zakazuje uvádění typu vysokotlakého čističe typu Parkside PHD 100 B2 vyráběného společností Grizzly Gartengeräte GmbH & Co. KG, Německo, a distribuovaného společností LIDL Supermercados, S.A.U., Španělsko, na trh. Obsah vydaného prováděcího rozhodnutí Komise najdete v příloze č. 9. K tomuto rozhodnutí byla  dne 4.7.2016 vydána oprava, která  je uvedena v příloze č.10.

   Dne 15. 3. 2016 bylo vydáno prováděcí rozhodnutí Komise o opatření přijatém Německem podle směrnice Evropského parlamentu a Rady 2006/42/ES, kterým se zakazuje uvádět na trh jeden z typů stroje na odizolování kabelů vyráběný společností Taizhou City Luqiao Qi Jin Wire Peeling Machine Manufacturing v Číně a distribuovaný společností Fringo GmbH&Co. KG v Berlíně. Obsah vydaného rozhodnutí Komise najdete v příloze č. 11. 

- Dne 1. 4. 2016 bylo vydáno prováděcí rozhodnutí Komise o opatření přijatém Německem podle směrnice Evropského parlamentu a Rady 2006/42/ES, o strojních zařízeních, kterým se zakazuje uvádět na trh elektrický generátor typu Rotenbach FO-65/LB2600 vyráběný společností Zhejiang Lingben Machinery and Electronics Co. Ltd, Čína a distribuovaný společností FRINGO GmbH & Co. KG, Německo. Obsah vydaného Rozhodnutí Komise najdete v příloze č. 12.  

- Dne 5. 4. 2016 bylo vydáno prováděcí rozhodnutí Komise o opatření přijatém Finskem podle článku 7 směrnice Rady 89/686/EHS, kterým se zakazuje uvádění plovoucích obleků „Rapala Pro Wear“ vyráběných společností Sundridge Holding Ltd, Vicarage Lane, Hoo, Rochester, Kent ME3 9LW (Spojené království) na trh. Obsah vydaného prováděcího rozhodnutí Komise najdete v příloze č.  13.                                   

 



Zdroj datwww.mpo.cz
Originálmpo.cz/cz/podnikani/standardizace/novinky/rozhodnuti-komise-o-zakazu-uvadeni-nebezpecnych-vyrobku-na...
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V