Úvodní stránka

Publikováno:
30.1.2018
Autor:
61500

Ve dnech 25. – 29. dubna 2018 se v Berlíně uskuteční veletrh ILA BERLIN s podtitulem „Innovation and leadership in aerospace“. Berlínský veletrh je jedním z největších a nejprestižnějších veletrhů v oblasti letectví.


logo Ve dnech 25. – 29. dubna 2018 se v Berlíně uskuteční veletrh ILA BERLIN s podtitulem „Innovation and leadership in aerospace“. Na veletrhu, který se bude konat v bezprostřední blízkosti berlínského letiště Schönfeld ve výstavních prostorách Berlin ExpoCenter Airport, se během čtyř dnů setkají všichni nejvýznamnější hráči leteckého sektoru z řad výrobců, inovativních start-upů, leteckých vizionářů, politických delegací i univerzit. Veletrh ILA pokryje témata letectví, vesmíru, obrany a bezpečnosti, kybernetické bezpečnosti, digitalizace, bezpilotních systémů a další. Konference, workshopy a přednášky bude doprovázet rozsáhlá výstava letounů všech kategorií, od historie až po současnost, či samotné letové ukázky. Pro návštěvníky veletrh mimo již uvedená lákadla nabídne také možnost účasti na tzv. ILA Career Center – veletrhu pracovních příležitostí v oblasti letectví.

Ve čtvrtek 26. dubna se v rámci veletrhu uskuteční také konference Clean Sky 2, pořádaná Společnou technologickou iniciativou Clean Sky 2 Joint Undertaking (CS2 JU). S CS2 JU Ministerstvo průmyslu a obchodu (MPO) spolupracuje již od roku 2015. V roce 2016 obě strany podepsaly tzv. Memorandum o porozumění, kde přislíbily, že budou hledat cesty pro realizaci synergií a komplementarit mezi programem Clean Sky 2 a dotačními programy MPO. V návaznosti na tento závazek MPO dne 1. prosince 2017 vyhlásilo výzvu pod programem Aplikace prioritní osy č. 1 Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost, která je s programem Clean Sky 2 komplementární. Bližší informace o vyhlášené komplementární výzvě lze nalézt zde.

Vyjma spolupráce s CSJU v oblasti synergií a komplementarit MPO také významně podporuje zvýšení účasti a úspěšnosti českých firem v programu Clean Sky 2. Za tímto účelem organizuje konference a semináře, určené potenciálním žadatelům. Bližší informace o programu Clean Sky 2 naleznete na webových stránkách CS2 JU zde či na webových stránkách MPO zde.

Samotný program konference Clean Sky 2 bude ještě upřesněn.

Bližší informace o veletrhu ILA BERLIN získáte na webových stránkách veletrhu zde anebo v brožuře, kterou naleznete pod tímto článkem.



Zdroj datwww.mpo.cz
Originálmpo.cz/cz/podnikani/dotace-a-podpora-podnikani/programy-eu-na-podporu-msp/horizont/v-dubnu-2018-se-v...
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V